Rukometna senzacija: Hansen napušta PSŽ i vraća se u Dansku

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.02.21. | 13:17

Čudan odabir najboljeg rukometaša sveta

Pravu rukometnu senzaciju lansirali su danski novinari ovog jutra. Najbolji rukometaš sveta Mika Hansen odlučio je da napusti redove PSŽ-a i potpiše ugovor sa danskim Alborgom.

Možda je bilo očekivano da Hansen posle devet godina napusti PSŽ, tim sa kojim nije uspeo da osvoji Ligu šampiona. Jedini trofej koju mu nedostaje u bogatoj karijeri. Međutim, niko nije mogao da pretpostavi da će se Hansen vratiti u domovinu i pojačati redove Alborga. Očekivalo se da odabere klub sa kojim će ponovo pokušati da osvoji Ligu šampiona,

Izabrane vesti

Danski TV2 Sport je došao do saznanja da će Hansen od juna postati i zvanično član Alborga, i da je već poznato da je potpisao ugovor na tri godine.

Biće to Hansenu peti klub u karijeri, jer je do sada branio boje Gudmea, Barselone, Kopenhagena i na kraju PSŽ-a. Najbolji rukometaš sveta moć je pokazao i na nedavnom Mundijalu u Egiptu. Zahvaljujući njemu Danska je odbranila svetsku krunu. Pored toga Hansen je sa Danskom osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, i titulu najbolje selekcije u Evropi.


tagovi

Mikel Hansen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara